Arysta

UPL OpenAg

news-image

2018 júliusában a UPL megvásárolta az Arysta LifeScience-t. A felvásárlás megerősítette a cég mezőgazdasági megoldások pozícióját a világ piacon . A 2019 februárjában indított OpenAg (nyitott mezőgazdaság) célja , hogy összekapcsolja egymással a két különálló vállalkozást.

Napjainkban a UPL olyan technológiával rendelkező vezető cég, amely a fenntartható kínálat és a jövőbeni kereslet közötti egyensúly megteremtéséhez szükséges, miközben megfelel a klímaváltozás által támasztott kihívásoknak.

A UPL OpenAg vezető szerepet tölt be a globális élelmiszer-előállításban; az Arysta LifeScience megvásárlásával a cég a világ 5 legjelentősebb mezőgazdasági megoldást nyújtó vállalatának egyikévé válik. A mintegy 5 milliárd dollár árbevételével 76 országban van jelen és világszerte 10800 dolgozójával több mint 130 országban folytat értékesítő tevékenységet.
A világ élelmiszeripari termeléséhez hozzájárulva, és a gyors növekedési ütemben fejlődő régiókra koncentrálva, arra törekszik, hogy a mezőgazdaságot egy olyan nyílt mezőgazdasági hálózattá (OpenAg) alakítsa, amely mindenki számára fenntartható növekedést garantál.
Az UPL OpenAg a szabadalom alatt álló és a lejárt szabadalommal rendelkező mezőgazdasági megoldások integrált portfólióját kínálja a szántóföldi és a speciális növénykultúrák számára; többek között növényvédelemmel, biostimulátorok használatával és vetőmagok csávázásával biztosítja a termények értéknövelését. További információ az új UPL-ről a www.uplonline.com weboldalon található.