Arysta

Csávázószer csomagajánlatunk

  • Érvényes 2018 szeptember 5-től.
  • Csomagajánlataink a csomagösszetevők készletének erejéig érvényesek.

Matrero – Rancona csomag

Termék neve Mennyiség egy csomagban Csomagolás Javasolt vetőmag mennyiség
Matrero 20 liter 4 x 5 liter 25 tonna
Rancona 15 ME 20 liter 4 x 5 liter 25 tonna

 

Gombaölő csávázószer

Hatóanyag-tartalom: 15 g/l ipkonazol

Kalászosok (őszi és tavaszi búza, őszi és tavaszi ápa, rozs, tritikálé, zab) csírakori betegségei ellen.
A maggal és a talajon keresztül csírakorban fertőző kórokozók (különösen Ustilago spp., Tilletia spp., Fusarium spp.) ellen hatékony. Hatóanyaga a alacsony hőmérsekleti feltételek mellett sem gátolja a magvak csírázását és a fiatal növények kezdeti fejlődédét. A mikroemulzió (ME) olyan újfajta szerforma a csávázásban, amely víz, valamint vízben oldódó alkatórészek/hatóanyagok vizuálisan homogén és átlátszó folyadékot alkotó keveréke. Az átlátszóságnak az a magyarázata, hogy a hagyományos emulziókhoz képest itt a diszpergált / eloszlatott fázis “cseppjei” nagyon aprók. A kis részecskeméret tökéletesebb felületi fedettséget és jobb hatóanyag-eloszlást biztosít a kezelt mag felületén.

További információk…


 

Felszívódó hatóanyagot tartalmazó rovarölő csávázószer

Hatóanyag-tartalom: 600 g/l imidakloprid

Őszi kalászosok (búza, árpa, rozs, tritikálé) talajlakó és fiatalkori kártevők (drótférgek, gabonafutrinka lárva, cserebogár-pajorok, levéltetvek és kabócák ellen.
A talajban a vetőmag környezetében fejti hatását, megölve a károsító talajlakó lárvákát. Ahogy leoldódik a felületéről, a gyökéren át szívódik fel. Bejutva a zöld növényi részekbe képes hosszútávú védelmet biztosítani a felszíni rovarkártevőkkel szemben. A készítmény igen magas imidakloprid tartalmának köszönhetően főként a vírusvektor szervezetek, levéltetű fajok és kabócák esetében várható eredményes védelem a Matrero-tól.

További információk…