Arysta

Meghívó a NAK Szántóföldi Napokra

news-image

ProNutiva Program – UPL OpenAg (Arysta)

A Nemzeti Agrárkamara által megrendezésre kerülő kiállításon cégünk kiállítóként vesz részt. Szeretettel várjuk egy kötetlen beszélgetésre, és egy szervezett kísérlet bejárásra. Célunk, hogy bemutassuk partnereink részére új programunkat, a ProNutivát, amelyhez kapcsolódó kisérleteket őszi káposztarepcében láthatják.
A kisérletek megtekintéshez „transzfert” biztosítunk.

RENDEZVÉNY HELYSZÍNE:
Mezőfalva, Nagysismánd
Kiállítói sátor: ProNutiva Stand
Link a térképhez: Link
NAK honlap: Link

A UPL OpenAg (Arysta) ProNutiva programja – exkluzív integrált termesztéstechnológiai program, amely ötvözi a biológiai megoldásokat és a hagyományos növényvédelmet a maximális terméspotenciál kiaknázása érdekében.
Olyan konkrét megoldásokat nyújt, amelyek meghaladják a növényvédelem hagyományos területeit, nagyobb terméseredményeket biztosítva a gazdálkodóknak.
A biostimulátorok és a növényvédelem közötti kölcsönhatás új lehetőségeket nyújt az innováció számára. Ezen elvek alapján az UPL OpenAg (Arysta) nemzetközi síkon új technológiákat dolgozott ki a gazdálkodók részére.
Ez egy olyan kezdeményezés, amely reális technológiai elemeken alapul, kialakítása országonként eltérő, amit mindenképpen adaptálni kell a helyi viszonyokra.
A nemzetközi síkon folyó programhoz hazánk jelenleg a repcetermesztés fejlesztésével járul hozzá, hiszen termékeinkből talán a legteljesebb technológiát jelenleg erre tudunk összeállítani.

Mindez azt is jelzi, hogy a termesztés eredményességét számos tényező optimalizálásával, csak integrált szemlélettel megközelítve lehet és érdemes javítani. Ezt szolgálja az új technológiai program is.