Arysta
Arysta Lifescience
 • Közösen a mezőgazdaság jövőjéért

  A világ népessége folyamatosan növekszik, mára már meghaladja a 7 milliárd főt. Az elegendő élelmiszertermelés biztosítása érdekében szeretnénk megadni minden segítséget a gazdálkodóknak, hogy megvédhessék termesztett növényeiket, így biztosítva terményeik kiváló minőségét és magas hozamát.

  Az Európai Növényvédelmi Szövetség szerint 40%-kal csökkenne a globális élelmiszer-termelés, ha nem léteznének hatékony eszközök a gyomnövények, a kártevők és a betegségek okozta kártételek csökkentésére.

  Cégünk innovatív növényvédelmi technológiák és a biológiai módszerek egyedi kombinációinak kifejlesztése révén segíti a gazdálkodókat abban, hogy növelhessék mezőgazdasági tevékenységük hatékonyságát, illetve hozzájárulhassanak a biztonságos élelmiszerek előállításához. Célunk a fellendülés támogatása. Hisszük, hogy tevékenységünk szükséges és fontos a fenntartható jövő szempontjából.

 • Minden vállalat különbözik egymástól! Miben vagyunk mi egyediek?

  Egyedülálló “Asset-Lite, High-Touch” üzleti modellünknek köszönhetően rugalmasak vagyunk, és az ügyfeleink igényeinek legmegfelelőbb, csúcstechnológiát képviselő termékeket fejlesztünk és ajánlunk.

  Termékeink egyedülálló kínálatával – a csávázószerektől a gomba-, rovarölő és gyomirtó szereken át a biológiai készítményekig – teljes technológiai ajánlatokat biztosítunk.

  Egyedülálló kutatási kapacitásaink – csávázószer kutatási és gyártási központunk, speciális biológiai készítményeket ill. biostimulátorokat előállító gyáraink valamint a készítmények formulálására szakosodott üzemeink – innovatív szemléletünket mutatják.

  Egyedülálló alkalmazotti közösségünk különféle háttérrel, szakmai tudással, de valódi elhivatottsággal és kivételes személyiségekkel rendelkezik. Az összetartozás teszi vállalatunkat vonzó munkahellyé.

  Egyedülálló növekedési lehetőségeinket globális jelenlétünknek köszönhetően, mind az új piacok és termékek megszerzése, mind a gyorsan növekvő, feltörekvő piacokra való belépésre fókuszált startégiánk biztosítja a kivételes szakmai karrier lehetőségeket.

 • Legyen tagja egy vállalkozó szemléletű közösségnek!

  A vállalkozói szemlélet fenntartása az egyik legfontosabb értékünk. Támogatjuk a proaktív munkavégzést, valamint az új ötletek és jó gyakorlatok megosztását. Minden alkalmazottnak lehetősége van saját projektjének vezetőjévé válni, miközben a kollégáktól megkap minden szükséges támogatást, iránymutatást és szakértelmet. Vezetőségünk szorosan együttműködik a szervezet munkacsoportjaival, ami elősegíti az új javaslatok megosztását és gyors elfogadását.

  Dolgozóink értékelik a személyes teljesítményen alapuló munkavégzést és a teljes integritást, mély tiszteletet tanúsítva az egyének és a környezet iránt. A nálunk elterjedt munkastílus nyitott, gyakorlatias, és az őszinteségen alapul. Minden nap érzékeljük ezeket az értékeket a munkában, amelyek nagy erőt és bizalmat adnak munkatársainknak.

  Mindannyian büszkék vagyunk arra, amivel foglalkozunk és bíztatjuk Önöket, csatlakozzanak hozzánk, legyenek részesei világunknak!

Funkciók

 • Pénzügy

  Pénzügy

  Pénzügyi részlegünk a pénzügyi és számviteli szolgáltatások felügyeletével és ellenőrzésével foglalkozik. A rendelkezésre alá adatok alapján stratégiai döntéseket hoz. Megtervezi és alkalmazza üzletpolitikánkat a számvitel, a pénzügyi ellenőrzés és a hitelkezelés területén. A számvitel feladata a pénzügyi műveletek végrehajtása, a pénzügyi ellenőrzés biztosítása, a jogi és a belső folyamatok betartása, a hitelkezelés pedig kockázatelemzést végez, biztosítja a pénz begyűjtését, és optimalizálja a pénzügyi forrásokat.

 • Emberi Erőforrások

  Emberi Erőforrások

  Üzleti céljaink megvalósításához elhivatottság és szakértelem szükséges. A HR-részleg különböző módon támogatja a vállalati stratégiát a munkaerő-felvétel, a képzés, a fejlesztés, a bérezések és juttatások, és a vállalatot érintő változások menedzselése terén. A HR-részleg szorosan együttműködik az operatív vezetéssel és tanácsot ad a stratégiai döntéshozatalokhoz.

 • Információs Technológia

  Információs Technológia

  Az informatikai részleg feladata olyan hatékony, megbízható, biztonságos és innovatív informatikai rendszerek tervezése, fejlesztése és fenntartása, amelyek támogatják stratégiáinkat és célkitűzéseinket. Ezen kívül fenntartja az információs infrastruktúrát, és számos informatikai projektet irányít.

 • Engedélyeztetés

  Engedélyeztetés

  Engedélyeztetési területünk biztosítja, hogy az új termékek és technológiák sikeresen végigmenjenek az engedélyezési hatóságok jóváhagyási követelményrendszerén, annak érdekében, hogy jogszerűen kínálhassuk termékeinket a gazdálkodóknak. Ebben a komplex folyamatban sok közös munka zajlik különböző külső és belső szervezetekkel, ezért az engedélyeztetési eljárások és hatóságok kiváló ismeretét igényli.

 • Kutatás és fejlesztés (K+F)

  Kutatás és fejlesztés (K+F)

  K+F részlegünk új megoldások létrejöttével foglalkozik. Kutatóink, vegyészeink és technikusaink új készítményeket fejlesztenek ki, javaslatot tesznek korszerű minőségellenőrző módszerekre, tesztelik a készítményeink hatását, megtervezik, beállítják és értékelik a szabadföldi kísérleteket. K+F csapatunk munkája elengedhetetlen ahhoz, hogy meg tudjunk felelni a mai piaci igényeknek.

 • Értékesítés és a Marketing

  Értékesítés és a Marketing

  Az értékesítés és marketing kulcsszerepet játszik a működő és fenntartható partneri kapcsolatok kialakításában. Értékesítési csapatunk tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel és a partnerekkel, és a végfelhasználói igényeket kielégítő legújabb megoldásokat kínálja nekik. Marketing csapatunk a jövőbeni tendenciákra összpontosít, hogy előre megismerjük az igényeket, és biztosíthassuk a fejlett megoldások elérhetőségét. Ezen kívül feladata a termékekkel kapcsolatos hatékony kommunikáció is.

 • Vevőszolgálat, minőségbiztosítás és HSE

  Vevőszolgálat, minőségbiztosítás és HSE

  A vevőszolgálat optimalizálja az eladásra szánt termékek beszerzési árait, felelős a kereslet felméréséért, az ehhez igazított beszerzésekért, irányítja a logisztikát, a készletgazdálkodást, a termékek előállítását. Feladatai között szerepel a minőség-ellenőrzés, kezeli az ISO minőségellenőrzési rendszer szabványait, vezeti az ügyfélszolgálatot, és felügyeli az egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi programjainkat. Vállalatunk kiemelt helyen kezeli munkatársaink biztonságát.